Urang nyadiakeun produk kualitas luhur

produk unggulan

  • Support Grids Slotted Metal Profile Wire Wedge Wire Screen Filter

    Rojongan Grids Slotted Metal Propil Kawat ngaganjel ...

    Rojongan Grids Slotted Metal Propil Kawat ngaganjel Kawat Screen Filter diwangun ku bentuk V kawat profil jeung rod rojongan longitudinal.Unggal titik intersecting pesawat bagian Vshape bisa nyingkahan sumbatan, sarta pastikeun tina cai unmpeded.Slot padeukeut ngagaduhan daérah anu langkung kabuka, sareng éta tiasa ngirangan kagancangan cai anu asup kana kawat-kawat ieu dilas fusi, janten gaduh konstriksi anu kuat sareng sipat mékanis anu saé.Hindarkeun pasir asup kana layar dina tekanan anu ageung, ku kituna tiasa nyaring pasir langkung saé.

  • Industrial Filtration Hydraulic Filter ElementAir Filter CartridgeWater Filter Hydraulic Oil Filters

    Filtrasi Industri Hidrolik Filter ElementA...

    Bahan:stainless steel SUS 304, 304L, 316, 316L, tambaga, nikel, titanium

    Jenis jaring:anyaman polos wire mesh, kepar anyaman wire mesh, perforated metal, expanded mesh.

    Lapisan No :hiji lapisan, dua lapisan, atawa multi-lapisan, dina tube filter multi-lapisan, bolong stainless steel perforated jeung logam dimekarkeun biasana pikeun net ngarojong jeung panutup pelindung luar.

  • Suspended Platform

    Platform ditunda

    Kami khusus dina pangwangunan sareng produksi bahan wangunan konstruksi.Produk utama kami nyaéta luhurna luhur listrik platform nongkrong, climbing Parancah, munara mobile Parancah, Tipe 42 swivel coupler, konci kaamanan, sarta Parancah kerekan jsb Urang bisa nyadiakeun produk pikeun minuhan kabutuhan béda kalayan harga lumrah.Prosés produksi anu ketat sareng prosedur kontrol kualitas ngajamin produk kualitas luhur sareng nyayogikeun palayanan kualitas luhur.

  • Managed 24*1000Base T(X) + 4*1000 /10000Base SFP fiber optic port Ethernet Switch

    Diurus 24*1000Basa T(X) + 4*1000/10000Basa SF...

    24 * 10/100/1000Base T (X) palabuhan Ethernet jeung 4 * 1000Base-FX atanapi 10GE SFP palabuhan serat optik.
    Rojongan Ethernet protokol Ring kaleuleuwihan ( recovery time≤20ms)
    Kamampuhan diteruskeun laju kawat sadaya palabuhan mastikeun diteruskeun pesen anu henteu meungpeuk.
    Ngarojong auténtikasi 802.1x, VLAN, sareng suprési badai siaran.
    Rojongan IEEE / 802.3x kontrol aliran duplex pinuh sarta Backpressure satengah kontrol aliran duplex.
    Deteksi loop sareng beungkeutan Port + IP + MAC.
    ngawaskeun lalulintas port jeung acara sesar alarming
    Rojongan panganteur visual WEB, ngarojong manajemén SNMP.
    MDI otomatis / MDI-X kawin silang pikeun plug-and-muter
    Perlindungan overload sareng panyalindungan polaritas ngabalikeun kakuatan.
    rentang suhu operasi pinuh-sarat -20 nepi ka 70 ℃.
    19 "Pamasangan 1U Rack Mount

  • Managed 4*1000Base T(X) + 2*1000Base SFP port Industrial Ethernet Switch

    Diurus 4*1000Base T(X) + 2*1000Base SFP port I...

    4* 1000Base T (X) palabuhan + 2 Gigabit SFP palabuhan

    Kamampuhan diteruskeun laju kawat sadaya palabuhan mastikeun diteruskeun pesen anu henteu meungpeuk.

    MDI otomatis / MDI-X kawin silang pikeun plug-and-muter

    Rojongan protokol Ring kaleuleuwihan

    Ngarojong auténtikasi 802.1x, VLAN, sareng suprési badai siaran.

    Deteksi loop sareng beungkeutan Port + IP + MAC.

    ngawaskeun lalulintas port jeung acara sesar alarming

    Rojongan panganteur visual WEB, ngarojong manajemén SNMP.

    Ngarojong rentang suhu operasi pinuh-sarat -40 nepi ka 85 ℃.

    Taya kipas, desain konsumsi kakuatan low.

    EMC-4

    panyalindungan IP40

  • Throttle body

    Awak throttle

    Fungsi throttle body nyaéta ngadalikeun asupan hawa nalika mesin jalan.Éta mangrupikeun saluran dialog dasar antara sistem EFI sareng supir.Awak throttle diwangun ku awak klep, klep, mékanisme rod tarikan throttle, sensor posisi throttle, klep kontrol speed dianggurkeun, jsb Sababaraha awak throttle boga pipa coolant.Nalika mesin jalan dina hawa tiis tur low, coolant panas bisa nyegah katirisan di wewengkon plat klep ngaliwatan pipa nu.Ieu dipasang di hareup intake manifold.

  • Oil pressure regulator

    Regulator tekanan minyak

    Regulator tekanan minyak nujul kana alat nu nyaluyukeun tekanan suluh asupkeun injector nu nurutkeun parobahan vakum manifold asupan, ngajaga bédana antara tekanan suluh jeung tekanan manifold asupan unchanged, sarta ngajaga tekanan suntik suluh konstan dina lawang throttle béda.

  • High Quality 304 Stainless Steel Wire Mesh for Filtration

    Kualitas luhur 304 Stainless Steel Wire Mesh pikeun ...

    Kusabab sipat husus tina bahan stainless steel, stainless steel bolong mindeng dipaké dina industri nu mastikeun menta stabilitas produk, stainless steel bolong geus loba dipaké dina pertambangan, kimia, farmasi, minyak bumi, metallurgy, mesin, panyalindungan, konstruksi, karajinan jeung industri lianna.

Percanten ka kami, pilih kami

Tentang Kami

  • Hebei Machinery & Equipment Import & Export Co., Ltd.

Katerangan ringkes:

Hebei Machinery & Equipment Import & Export Co., Ltd. diadegkeun dina 1978, mangrupikeun perusahaan dagang asing khusus propinsi milik nagara anu ngahijikeun industri, téknologi sareng perdagangan.Kalayan langkung ti 40 taun reformasi sareng pamekaran, korporasi parantos parobihan dasar, sareng usaha impor sareng ékspor parantos ngahontal kasuksésan anu luar biasa, sahingga gaduh kakuatan ékonomi anu hébat sareng kamampuan nyumponan tungtutan para nasabah.

Ilubiung dina kagiatan paméran

ACARA & TRADE nembongkeun

  • Basics of Wire Mesh
  • The company sends teams to participate in Canton Fairs
  • The company organizes employee activities
  • Aligning with high-level global trade rules stressed
  • RCEP: Victory for an open region
  • Dasar Wire Mesh

    Nyuhunkeun Quote Wire Mesh mangrupikeun produk buatan pabrik anu diciptakeun tina intertwining kawat mengkilap anu parantos dihijikeun sareng dijalin pikeun ngabentuk rohangan paralel anu konsisten sareng sela simetris.Aya sababaraha bahan anu dianggo pikeun ngadamel kawat ...

  • Pausahaan ngirimkeun tim pikeun ilubiung dina Canton Fairs

    Ilubiung dina 107th(2010) Canton Fair Ilubiung dina 109th(2011) Canton Fair Nepangkeun inpormasi produk ka custome...

  • Pausahaan organizes kagiatan pagawe

    Spring Outing Perjalanan Perusahaan ka Gunung Huangshan ...

  • Aligning jeung aturan dagang global tingkat luhur stressed

    Cina sigana bakal nyandak pendekatan anu langkung proaktif pikeun saluyu sareng aturan ékonomi sareng perdagangan internasional standar luhur, ogé nyumbang langkung seueur kana formasi aturan ékonomi internasional anyar anu ngagambarkeun pangalaman Cina, numutkeun para ahli sareng pamimpin bisnis.Sapertos...

  • RCEP: Kameunangan pikeun daérah terbuka

    Sanggeus tujuh taun rundingan marathon, pasatujuan Partnership Ékonomi Komprehensif Daerah, atawa RCEP - a FTA mega Manjang dua buana - diluncurkeun panungtungan on Jan 1. Ieu ngawengku 15 economies, basis populasi ngeunaan 3.5 milyar sarta GDP $ 23 triliun. .Éta akun pikeun 32,2 pe ...